dinsdag 28 oktober 2008

Oranje promotie koffer

Mijn zus opent aanstaande vrijdag haar winkel; Lizette Coolen Interieuradvies! Vanaf die datum kun je aan de Dorpsstraat 149 in Mierlo bij haar terecht voor een interieuradvies, voor interieuraccesoires en... je kunt er mijn promotiekoffertje zien!Ik ben natuurlijk apetrots op mijn 'kleine' zus, dat ze deze uitdaging aandurft, dat ze haar winkel zo snel en professioneel in heeft gericht (wij hebben donderdagavond al een preview; dan is de opening voor vrienden en familie, misschien kan ik wel wat foto's maken!), kortom: ik vind het dapper dat ze haar hart durft te volgen en (eindelijk) doet wat ze al jaren wil doen!Maar nu dus m'n koffertje in echt Verwonderland-oranje:Oranje_koffertjeMet inhoud (dankzij een tip van mijn nichtje Katinka heb ik er zoveel mogelijk in gedaan, zodat mensen ook precies zó'n koffertje willen) (en ik al knutselend rijk word... Haha!)Inhoud_oranje_koffertjeWat zit er in? Een prentenboek in klein formaat, een schetsblok, een tekenpotlood (Lyra), een ballon, twee doosjes rozijnen, een koek, een bekertje met witte druiven en abrikoosjes (voor het promotiekoffertje zijn dit niet-echte, maar in het echt zijn het wel echte natuurlijk!), een gele 'Happy Burt' in een vilten nestje, een handbeschilderd houten bruidspaar en -nieuw in dit theater-: een houten huis-doosje:Bruidspaar_bij_hun_rode_huisjeIk ben nog bezig met een 'Fotolijst-flipover' dat ik naast mijn koffertje wil zetten en dat er ongeveer zó uit zal gaan zien:Foto_flipover_3In de hoesjes wil ik foto's en tekstjes doen over de dingen die ik kan maken en de mogelijkheden en prijzen. Dit leek me een mooie manier van presenteren, die ook gemakkelijk veranderd en aangevuld kan worden. Maar het is nog moeilijk om tekstjes te schrijven voor er in; ik ben (nog?) niet zo goed in mezelf verkopen...5 opmerkingen:

 1. Oh, dat houten huisje! Wat prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat is het koffertje weer leuk! Ennuh waar zit dat winkeltje van je zus... de foto's zien er zo mooi uit
  Ik weet zeker dat jou koffertje een succes gaat worden hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. P.S. waarom begin je geen webwinkel met die koffers? gaat zeker goed lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Anneke
  Die tip gaf ik natuurlijk alleen maar zodat ik ook een keer op je blog zou verschijnen... moehahaha! ;-)
  Nee, dat is niet waar. Ik verschuil me stiekempjes in je horde fans, zodat die steeds groter wordt, maar je mij niet kunt zien. Ik moedig jouw initiatieven net zo hard aan als die van Lizette en hoop dat jullie beide erg succesvol zullen zijn in dat wat je graag doet.
  Wat betreft dat presentatie-mapje; ik zou het als ik jou was heel simpel houden. Gewoon vertellen wat de mensen zien, welk materiaal je gebruikt hebt en hoeveel uur werk er in zit. Eventueel vermelden wat nog meer mogelijk is of voor welke doeleinden het product ingezet kan worden. Een thema? Een kleur? Een budget? Een gelegenheid? Dat wat je op je blog hier al prima doet! Kan me voorstellen dat je niet goed bent in "jezelf verkopen", maar dat siert je ook wel. Misschien kun je zelfs de reacties van mensen benoemen in het mapje?
  Knuffels, Katinka.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Anneke,
  Oh meis wat denk je toch moeilijk over een webwinkel….
  Het is zo simpel al die problemen die je opsomt zijn heel makkelijk op telossen! Ik heb zelf best wel wat ervaring op webwinkel gebied en oplossingen, vaak zijn ze simpel en gratis! Ik zou je graag willen helpen. Dit weekend ben ik weg op vakantie maar als ik maandag terug kom is het misschien welleuk om even contact op te nemen?
  Ik woon in Sint Oedenrode en volgens mij woon jij niet ver weg?
  Ik wil je graag gratis helpen met een leuke winkel op te zetten en al jou problemen op te lossen. Morgen ben ik nog hier dus als je een mailtje stuurt kan ik het nog lezen…. Ik heb al mega veel ideeen voor je!
  Laat maar weten als je graag mn hulp wilt…
  Groetjes
  Met vriendelijke groet,
  Merel vd Horst
  www.lasilvia.nl
  info@lasilvia.nl

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...