vrijdag 31 oktober 2008

It's a girl!

Gisteren zag na 2 maanden hard werken (en een heleboel maanden, zo niet jaren van voorbereiding/dromen/denken) Lizettes winkel het buitenlicht! Nu, ja, symbolisch gezien dan, want het was al donker, maargoed:  De kranten gingen van de ramen, het lint werd doorgeknipt en haar 'kind' werd aan familie en vrienden geshowd:Opening_winkelVandaag is de opening voor het grote publiek en kan iedereen zien dat het volgens mij een meisje is (gezien de rose accentkleur):Winkel_tafel_en_accesoires_2 Toonbank_2 Winkel_zitgedeelte_4Ik schreef in mijn vorige post al dat ik een promotiekoffertje had gemaakt voor in haar winkel, want mijn zus is zo lief geweest 1 plank voor mijn Verwonder-Winkel te reserveren (Als je goed kijkt op de linkerfoto zie je in het midden van de vierde kolom van links een oranje ietsje; dat is mijn koffertje :-) )! Gratis reclame voor mij, dus vandaar (en omdat ik natuurlijk heel trots op haar ben) hier nog maar eens gratis reclame voor haar, want zoals je op de foto's kunt zien ziet het er allemaal tip-top uit en moet je beslist eens langs gaan als je je huis wilt veranderen of op zoek bent naar mooie interieur-accesoires! Kijk voor meer info op haar site: Lizette Coolen Interieuradvies.Lizette had me van tevoren gevraagd of ik een tafelstuk wilde maken voor in haar winkel. Ik moest maar bijhouden hoeveel uur ik ermee bezig zou zijn en wat het me kostte, dan zou ze me daarvoor betalen... Ja... Dikke neus! Kan ik iets voor mijn zusje doen, wil ze me ervoor betalen... Niet dus! We hebben de 'bananenboot' inclusief inhoud gewoon cadeau gedaan en hij staat nu te pronken op haar tafel:Bloemenboot1 (Dit is trouwens nog op onze eigen tafel, maar ik heb geen foto gemaakt toen ie in de winkel stond, op de linkerfoto van de winkel kun je er wel een stukje van zien)Ik heb me heerlijk uitgeleefd op alle bloemen, ze zijn namelijk allemaal anders. Dat is trouwens ook niet zo heel moeilijk als je gaat natvilten, want doordat het materiaal nogal schuift is het altijd een verrassing hoe je project precies uitpakt, maargoed, ik heb ook verschillende modellen en technieken uitgeprobeerd, waardoor ze dus allemaal anders zijn:BloemenmozakZou je zelf ook wel eens zo'n bloem willen maken? Neem dan contact met me op; ik geef namelijk ook workshops! Een bloem laten maken kan trouwens ook ;-)6 opmerkingen:

 1. Wow Anneke, wat zijn de bloemen mooi geworden? En allemaal verschillend! Wat een werk, zeg, alweer!
  De winkel van Lizette is erg mooi, je kunt wel zien dat ze weet wat ze het over heeft!(Daarom is zij interieurstyliste, en ik niet)
  Ik wens haar veel succes en jou ook, natuurlijk, met de kofertjes, work-shops, en alles wat je maakt!
  Liefs, Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze schitterend, die bloemen! Je hebt niet ook toevallig een tutorial in PDF-vorm ofzo, die ik zou kunnen kopen, ofzo? :) Aangezien de kans dat ik naar een workshop zou kunnen komen vrijwel nihil is... huil! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je mag me ook op dit adres mailen... zie e mail ingevuld
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi! Zowel de winkel als jouw creatie.
  Ik wil ook die bloemen leren maken! Echt supermooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat creatieve gen is duidelijk aanwezig in jullie familie !!
  en wat dat interieurontwerpen betreft, ik geloof dat jij daar ook wat van hebt meegekregen bij je conceptie, toch?
  prachtige dingen heb je gemaakt voor de opening.
  Leuk toch als zo'n dromen werkelijk worden, wens je zus heel veel succes met deze nieuwe stap.
  P.S. is dat de zus die net getrouwd is?
  Liefs
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...