Activiteiten

Klik voor de actuele activiteiten-kalender HIER
Wil je een printbare versie van de activiteiten kalender? 
Stuur me dan een email:  verwonderland@gmail.com

VOOR VOLWASSENEN

Knutsel-Frutsel
... Dat klinkt lekker laagdrempelig...!
En dat is het ook: een avond (of ochtend) Knutselen, Frutselen, maar ook Kletsen en Leuten. En dat helemaal voor niets!
Eén keer per 4 weken komen we met een groep enthousiaste vrouwen bij elkaar. Ieder met een eigen handwerkje. Van tevoren kijken we via datumprikker.nl op welke datum de meeste mensen kunnen. Wil je ook op de datumprikker-lijst? Stuur me dan een email. Sta je niet op de lijst en wil je wel graag aansluiten? Dat kan ook! Iedereen is van harte welkom vanaf 20.00 u. Als je me een mailtje stuurt, geef ik mijn adresgegevens door.
In de agenda staat bij sommige Knutsel-Frutsel avonden een * (of een naam) vermeld. Deze Knutsel-Frutsel avonden vinden niet in Verwonderland plaats, maar bij iemand anders thuis (altijd in de buurt van Geldrop) Als je je aanmeldt, geef ik de locatie door.
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Meedoen is gratis.

Walk & Talk
De titel dekt de lading!
Een wandeling van ca 1 tot 2 uur, lekker uitwaaien, mensen ontmoeten, van gedachten wisselen.
Eén keer per 4 weken komen we met een groep enthousiaste (meestal) vrouwen bij elkaar om samen te wandelen. Van tevoren kijken we via datumprikker.nl op welke datum de meeste mensen kunnen. Wil je ook op de datumprikker-lijst? Stuur me dan een email. Sta je niet op de lijst en wil je wel graag meelopen? Dat kan ook! Iedereen is van harte welkom vanaf 20:00 u. Meestal vertrekken we vanuit Verwonderland, soms vanuit een andere locatie. Als je me een mailtje stuurt, geef ik je het vertrekpunt door.
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Meelopen is gratis.

Seizoenswandeling
Louwmaand, Sprokkelmaand, Lentemaand, Grasmaand, Bloeimaand, Zomermaand, Hooimaand, Oogstmaand, Herfstmaand, Wijnmaand, Slachtmaand, Wintermaand: Leven met de seizoenen. Hoe goed kijk jij nog naar de natuur om je heen? Zie jij de verschillen en de kenmerken van iedere periode? Tijdens deze wandelingen wil ik jullie graag meenemen naar de kasteelbossen achter kasteel Heeze en/of de Strabrechtse heide. Samen kijken we naar wat het seizoen ons allemaal laat zien.
De wandelingen zijn eens in de vier weken, op vrijdagochtend van 09:30 tot 12:00. We verzamelen bij kasteel Heeze. Wil je meedoen?
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Meelopen is gratis.

Workshops
Handwerken is hip! (en heel fijn om te doen). Heb je niet van je oma geleerd hoe je een pannenlap kunt haken? Of heb je altijd als eens iets willen vilten? Kom dan naar Verwonderland! Op dit moment zijn er geen workshops gepland, maar als jij zorgt voor een aantal deelnemers, dan prikken we in overleg een datum.
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Een workshop kost € 12,-. Als je zelf voor de materialen zorgt, krijg je € 3,- korting.

Vrijgezellenfeestje / vriendinnenavond
De workshops van Verwonderland zijn ook heel geschikt voor een vrijgezellenfeestje of een vriendinnenavond. Informeer naar de mogelijkheden en spui je ideeën.
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Prijs in overleg (afhankelijk van jouw wensen en mijn mogelijkheden).

Persoonlijke Walk & Talk
Heb je behoefte aan een luisterend oor? Misschien zit je ergens mee en wil je hart luchten. Misschien voel je je eenzaam en heb je behoefte aan contact of misschien heb jij een hele andere reden waarom je graag je verhaal kwijt wilt. Ik loop graag een eindje met je mee en luister naar jouw verhaal!
Ik ben geen coach of psychiater, en jij bent bij mij dan ook geen cliënt of patiënt. Ik ben 'gewoon' iemand die graag luistert, samenvat, spiegelt en mijn eigen ervaringen vertelt op een gelijkwaardige manier, van mens tot mens. Jij bent 'gewoon' jezelf en het lijkt me leuk om jou te ontmoeten!
Tijdstip en vertrekpunt van de wandeling zijn in overleg ergens tussen 10:00 en 12:00 en/of tussen 20:00 en 22:00 en in de buurt van Eindhoven. Geïnteresseerd?
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Ik vraag € 10,00 per uur.

VOOR KINDEREN

Verhalen middagen voor kinderen
Wat is er nu fijner dan luisteren naar een mooi verhaal? Tijdens de verhalen-middag hoor je de mooiste verhalen èn maken we er een klein knutselwerkje bij! (En soms koken we iets, of we doen een spelletje)
De verhalen middagen zijn om de week op dinsdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur en zijn voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Meedoen?
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Meedoen kost € 5,- per kind.

Creatieve middagen voor kinderen
Lekker creatief bezig zijn! We gaan tekenen, schilderen, bakken en werken met allerlei knutselmateriaal.
De creatieve middagen zijn om de week op donderdagmiddag van 15:30 tot 17:00 en zijn voor kinderen van 4 jaar tot ongeveer 10 jaar. Ik probeer de activiteiten zó aan te passen dat het voor iedere leeftijd leuk & uitdagend is en tegelijkertijd toch niet te moeilijk. Kom je ook?
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Meedoen kost € 5,- per kind.

Buiten middagen voor kinderen
"We wonen zo dicht bij het bos, maar het komt er niet van..." Dit zinnetje hoorde ik laatst op een feestje iemand zeggen. Er volgde een gesprekje waarin duidelijk werd dat er wel behoefte was aan het ontdekken van dat bos, maar ja, wanneer ga je daadwerkelijk? Om de week op donderdagmiddag van 15:30 tot 17:00 gaan we naar buiten om de natuur te beleven. Geen droge wandeling met een informatief verhaal over planten en dieren, maar buiten zijn met al je zintuigen!
De middagen vinden plaats in Eindhoven. We verzamelen op de hoek van de Schweizerlaan - Achterbeekseweg (richting begraafplaats). Alle kinderen vanaf vier jaar zijn welkom en... ook (groot) ouders zijn welkom om de natuur te beleven. (Komen zij er ook nog eens uit ;-). Meedoen?
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Meedoen kost € 7,- per kind. (Volwassenen gratis)

Handwerk middagen voor kinderen
Wil jij ook graag leren haken, festonneren en nat- of droogvilten (of allemaal?). Dan zijn de handwerkmiddagen iets voor jou! We werken twee keer aan hetzelfde project, zodat je ook echt iets moois kunt maken. De middagen zijn voor iedereen vanaf 8 jaar, dat betekent dat je je moeder ook mee mag nemen als zij het (nog) niet (meer) kan.
We handwerken om de week op dinsdagmiddag van 16:00 tot 17:00. Lijkt het je wat?
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Meedoen kost € 7,- per kind / volwassene.

Kinderfeestje
Zie jij een kinderfeestje in Verwonderland wel zitten? Verwonderland komt op verzoek naar je toe. Van tevoren bekijk ik samen met je wat past bij de jarige, de gasten en het seizoen.
Stuur een e-mail naar: verwonderland@gmail.com.
Prijs in overleg (afhankelijk van jullie wensen en mijn mogelijkheden).

2 opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...