woensdag 10 september 2008

Onderwater-verjaardag

GoedemorgenVandaag is Hasse 6 geworden! Afgelopen zondag vierden we haar verjaardag al voor familie en vrienden, vandaag was het feest op school en kwamen haar vriendinnetjes op het kinderfeestje. Inmiddels zijn de bordjes alweer afgewassen, staan de stoelen en tafels weer op z'n plek en is de vloer zand-vrij gemaakt (met dank aan Marielle; dikke X !) Hasse slaapt in haar nieuwe kamer die ze van ons cadeau heeft gekregen, opa maakte poten onder haar Ikea-bed zodat haar toch wel kleine kamertje nu ook nog een zit-hoekje heeft en van veel andere feestgangers kreeg ze nog meer mooie dingen om haar eigen plekje op te leuken. Bovendien hebben de kids vandaag op het kinderfeestje ook allemaal mooie onderwater-wereldjes gemaakt:

Onderwaterwereld1_2 Onderwaterwereld2Maar daarvoor hebben we natuurlijk taartjes gegeten èn versierd (of eigenlijk: hebben we taartjes versierd en de versiering opgegeten...!)Taartjes_versierenFeesttaartjeFeesttaartje2 Feesttaartje3In de dagen vóór alle feestjes stond ik al in de keuken cakejes te bakken; voor op de verjaardag, voor tijdens het feestje, en ach ja, als we dan toch bezig zijn: dan zullen we ook maar cakejes tracteren! Fenne en ik zijn dus naar de grootste hortensia-struik hier in de buurt gelopen, hebben de mooiste paarse, blauwe en rose bloempjes geplukt en zijn cakejes gaan bakken. En terwijl Fenne de kloppers aflikte (daarom helpt ze me zo graag...!) heb ik de bloempjes met een kwastje bestreken met eiwit en er daarna suiker over gestrooid voor een mooi glitter-effect. Het glazuur in onderwater-kleuren gekleurd en voilà: onderwater-cakejes!Cupcakes_met_bloemenBinnenkort wil ik jullie meenemen op een virtuele tour door ons huis waar ik natuurlijk Hasses kamer laat zien èn mijn Verwonder-Atelier!5 opmerkingen:

 1. Wat een super dag moet het voor de kinderen zijn geweest ! Zelf vind ik het ook altijd erg leuk om een creatief kinderfeest te houden . Dat is jou dus duidelijk goed gelukt.
  Een erg leuke site heb je trouwens.
  Creatieve groet , Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HIP HIP HOERA voor Hasse. Een dagje te laat maar toch nog een heel gelukkige verjaardag. wauw de cakjes zagen er geweldig uit. die hebben ongetwijfeld reuze gesmaakt.
  ben benieuwd naar je nieuwe zee kamer !!
  Veel liefs en dikke knuffel vanuit Belgie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zien die cakejes er lekker uit, zeg, zou bijna mijn zwembroek gaan aandoen om erin te duiken!
  En weet je wat? Ik houd ze alvast aan voor de fotootjes van de nieuwe kamer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je grote meid alweer!
  Wat ben je toch lekker creatief, klinkt alsof het een topdag is geweest.
  x Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Zo te zien heb je een geweldig feest gehad en heel mooie lekkere cakjes gemaakt met je mama! Ik ben ook heel benieuwd naar je nieuwe kamer, maar dat laat je moeder ons vast nog wel eens zien..
  Groetjes van de familie lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...