maandag 25 januari 2010

Vorige week bedachten we dat we eigenlijk wel een Open Thuis-feestje wilden geven en dan wel in het afgelopen weekend. Want Jan was toch jarig en dan hadden we het meteen maar gehad. Dus nodigden we een bult mensen uit om onze blijdschap mee te delen en probeerden we ons in te houden. Want àf zouden we het toch niet krijgen vóór afgelopen zaterdag. Maar ja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en we kregen toch wel een beetje van die perfectionistische kriebels... Want ja, dan wilden we eigenlijk nog wel heel graag de nestjes-muur af hebben vóór het feestje en zou het wel heel leuk zijn als de kachel aangesloten was en het hele huis piekfijn aan kant.... Je showt je trots niet iedere dag aan 60 mensen, toch?


Dus stressten we het vorige weekend nog één laatste keer om onze gasten de 'picture perfect' te laten zien en waren we de rest van de week bezig met bakken. Gelukkig hielpen mijn moeder een schoonmoeder mee met de voorbereidingen en zo werd ons Open Thuis een hele drukke en hele gezellige dag met héél veel rondleidingen!


IMG_4256
(en smachtende kinderen bij de taarten-tafel...)


Ik wil bij deze iedereen bedanken voor hun interesse, voor de warme woorden, voor alle hulp; echt super! Jullie hebben er mede voor gezorgd dat wij er steeds zin in hadden om dóór te gaan, om er echt ons nestje van te maken!


Tot slot nog een foto van de muur die op tijd klaar was:


IMG_4258 

(Muur met nestjes-behang; zelf gemaakt van zo'n 600 afbeeldingen van vogelnestjes uit een oud boek. Geprint door Jan z'n broer, uitgesneden door z'n vader en 1 voor 1 opgeplakt door Jan zelf. Ervoor de oude bank van Jan z'n oma, opnieuw laten bekleden, lijst van Jan z'n ouders en de 'boot'kast.) Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...