vrijdag 29 mei 2009

Ja!

Wij gaan verhuizen! Mijn hersenen draaien de laatste dagen echt overuren en dat heeft zo z'n weerslag op het huis; ook daar zijn we al meteen aan het opruimen/afbreken geslagen (hoewel we 15 juli pas de sleutel krijgen...) "Zou je dat nu al wel doen?" vroeg mijn zus. "Ja!", want opruimen in huis is afscheid nemen van wat was, zodat er plaats komt voor nieuwe dingen.


Lores nieuwe huisjeOf is het juist andersom; komt er in ons nieuwe huis (dat eigenlijk ouder is dan ons huidige huis) niet veel nieuws, maar vooral veel 'oude' spullen uit ons oude huis...?8 opmerkingen:

 1. Wij zijn ook een keertje verhuis en ik vond dat 'loslaten' wel moeilijk (het was mijn grootmoeders huis). dat nieuw is dan wel even wennen, en het is ook niet meteen 'een thuis', je moethet je bij wijze van spreken nog helemaal 'eigen maken'...Mar met al jouw creatieve ingevingen zal dat zeker geen probleem zjn...Ik ben wel benieuwd...En hebben jullie ook een grote tuin?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zou je me ook wat tips kunnen geven over hoe je zo al die onderverdelingen in je blog maakt? Ik zou in mijn speelgoedblog, naast allerlei tips, ook een soort van produktoverzicht willen maken van de spulletjes die ik verkoop...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend! Succes met verhuizen! ^-^
  Inpakken, opruimen, uitpakken, verven...hopelijk heb je een beetje mooi weer, kun je tussendoor lekker buiten stoom afblazen en je bammetje eten :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inpakken betekend vooral opruimen/uitzoeken en afscheid nemen. Het oude maakt plaatst voor het nieuwe en onbekende. Spannend allemaal hè!
  Groetjes en succes!
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hier ook opruimen en sorteren wat de klok slaagt.
  wij zijn alleen nog opzoek naar (goedkope) verhuisdozen, hier in belgie zijn die verschrikkelijk duur zeg, ik denk dat ik eens ga zoeken naar die Praxis.....
  succes met inpakken.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jahoe! Gefeliciteerd!
  Wij zijn al een paar mnd verhuisd en ik ben nog altijd blij dat t achter de rug is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met jullie aankoop en succes met alles inpakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd!! En wat lekker dat jullie al zo snel de sleutel krijgen! Sterkte met inpakken / opruimen... Ik ben ook al een beetje begonnen, maar echt opschieten wil het nog niet. :)
  P.S. Dank je wel voor je lieve berichtje op mijn weblog.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...