maandag 25 mei 2009

Spannend...!

Ik schreef jullie twee weken geleden al over onze 'Dromen'. Inmiddels zijn we twee keer bij het huis gaan kijken, hebben we gesprekken gehad met een hypotheekadviseur en hebben we vrijdag een bod uitgebracht op dit huis:


Our house


Wel, 1 ding weet ik zeker: mochten we ooit nog eens een huis willen kopen, dan ga ik niet meer op een vrijdag bieden, want dan zit je het hele weekend vol spanning af te wachten... 't Is maar goed dat het zo'n lekker weer was (konden we lekker gaan picknicken en in de natuur is het in mijn hoofd meestal wat stiller), want verder vind ik dat wachten en die onzekerheid echt verschrikkelijk! Nu maar hopen dat we morgen bericht krijgen...9 opmerkingen:

 1. Spannend!!! O vreselijk he, dat wachten! Maar ja, als je op een maandag biedt, heb je meestal ook niet op dinsdag al een reactie - wij niet, in ieder geval! :) Het blijft gewoon zenuwslopend! Ik duim voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooo wat spannend! Is het in Heeze?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend, het huis ziet er goed uit.
  Hopen dat je snel wat hoort!
  Fijne dag gewenst, groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend!! Ziet er leuk dat huis.
  Groetjes,
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. GEFELICITEERD !!!!!!! WAT GOED JOH !!!! zoals je merkt ben ik hartstikke blij voor jullie !!!! Er komt een drukke tijd aan dus geniet nog efkes van de rust,..maar na het harde werken aan je nieuwe huis, heb je wel het huis van je dromen !!!!
  Heeeeeel veeeeel geluk in Geldrop en heeeeeel veeeeel geluk in jullie nieuwe huis! (straks).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En? Gelukt?
  Spannend altijd ja! Ik weet nog hoe het voelde toen wij ons huis vorig jaar verkochten. Wachten ... wachten .... zucht..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. GEFELICITEERD MET JULLIE NIEUWE HUIS!
  Toevallig dat Ilse er ook net ééntje gekocht heeft. Jullie gaan weten wat doen!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...