woensdag 4 februari 2009

Op de 4e, de 4e van de 4e

Hij waarde al eventjes rond; de 4e van de 4e tag. En nu ben ik vandaag, op de vierde dag van de maand, gevraagd door Liset van Little Z om ook de vierde foto uit mijn vierde mapje te laten zien. Nou, dit is em dan:


Fenne maakt vilt in een waterplas   


Op de foto zie je ons Fenne die in de een of andere smerige modderplas vilt probeert te maken. De foto is genomen tijdens een van de 'Kleuren speuren in Verwonderland'- activiteiten die ik de afgelopen zomer met Marleen heb georganiseerd. Doel van deze activiteiten was om 1) een leuke zomervakantie te hebben met de kids en 2) anderen laten zien dat je met weinig (= gratis natuur en low-budget knutselmateriaal) heel veel plezier kunt hebben. Nou, daar is deze foto wel een erg goed voorbeeld van, haha!


In tegenstelling tot alle foto's die ik de afgelopen dagen al op de verschillende blogs langs heb zien komen, is mijn foto niet zo'n erg mooie foto. Dus ben ik net even op zoek gegaan naar een mooie foto, of een inspirerende ofzo. Maar ik ben tot de ontdekking gekomen dat ik die eigenlijk gewoon niet heb... Natuurlijk heb ik wel mooie foto's (maar die staan vaak al ergens op m'n blog) maar van die inspirerende, van die mooie collages enzo... Nee, die heb ik geen. Ik bewaar inspirerende foto's in uitgeprinte versie in een mapje, maar vaker nog bewaar ik de hele site bij m'n favorieten. Ik heb dan ook een idioot grote favorieten-lijst, waaronder deze:


Deurtje naar het elfenrijk  Made by David Palhegyi


Deurtje naar het elfenrijk van 'The fairy kingdom'  en David Palhegyi's Houten speelgoed uit Hongarije 


(die trouwens ook op mijn verlanglijstje mogen!) Inspirerend!


Oh, en niet te vergeten: ik mag nog 4 mensen taggen (en dat is nog niet zo'n gemakkelijke taak, want half blogland is al getagd voor de 4e van de 4e foto...) Dit zijn de vier waarvan ik in ieder geval nog geen 4e van de 4e foto heb gezien op hun blogs:


Meike, Ilse, Bea en Marleen9 opmerkingen:

 1. Ik zit natuurlijk weer achter de computer, ipv te razen door mijn huis, dus ik kan gelijk reageren. Zie blog.
  Nog even een aanvulling: de benen zijn van Midimugje, ik herken ze aan hun lengte en aan de Crocs, in de zomer niet uit te krijgen bij dat lieve kind.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha, ha, grappig. En ik had deze tag nog nergens gezien todat ik getagged werd... leuke foto's en bedankt voor de linktips, vooral die van David Palhegyi's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het juist een prachtige foto! Zoals ze daar zit, in haar mooie zomerse jurkje in een wel heel vieze modderplas! En daar maakt mama dan nog even een foto van ook! Prachtig toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah, die elfendeurtjes, huisjes en accessoires!! Ik ben verliefd!!! Heb de site meteen bij favorieten opgeslagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is het Fenne wel gelukt om te vilten via een modderplas ? dat was een vraag die bij mij nog even bleef hangen,.... hahaha...
  Je hebt groot gelijk,... kinderen kunnen met heeeeel weinig,.. uren spelen, mits ze maar het groen in kunnen, bossen, heide, maakt niet uit. Ze vinden overal wat.
  Ik ga deze sites ook even bekijken, prachtig!
  Groetjes en tot de volgende keer !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lief toch?
  Ik kreeg de tag weer door van LittleZ ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het juist wel een mooie foto, echt en puur...mooier kan niet!
  Het elfendeurtje is prachtig..zou er zo doorheen willen stappen in de wondere wereld van de elfen..
  -:: Groetjes Maris ::-

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Anneke,
  met picassa 3 maak ik collage's van mijn foto's en die plaats op mijn weblog.
  Picassa 3 is gratis te downloaden.
  Fijne avond!
  -:: Groetjes Maris ::-

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahhh in de modderplas met dr mooie jurk....dat deed ik ook toen ik klein was. Vond mijn moeder iets minder (vooral omdat het op mijn verjaardag was..hahahah)

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...