maandag 1 december 2008

Vervroegd Sinterklaas-cadeau

Joepie! Na een maand wachten met het leuke nieuws vertellen (nee, ik ben niet zwanger, hihi!) mag ik nu eindelijk, want het contract is ondertekend & Jan is begonnen met zijn nieuwe baan!


Bro Na vier jaar limburgse vlaai vond mijn lief het tijd om eens een echte ecoloog te worden. De sinterklazen van BRO in Boxtel waren zo vriendelijk een geschikte vacature te hebben. Na een ontzettend snelle sollicitatieprocedure (binnen twee en een halve week zat het cadeau zo goed als in de schoen) volgde een periode van onderhandelingen tussen zijn oude en zijn nieuwe werkgever die wat mij betreft wat te lang duurde, want het contract is vorige week maandag pas ondertekend en vandaag is hij al begonnen!!


Jan gaat zich bij BRO bezighouden met de groene inpassing van allerhande ruimtelijke plannen, van groot tot klein en van donkerrood tot grasgroen. Dat wil zeggen veel naar buiten, adviseren over concrete projecten en meer tijd thuis. Dat was precies wat hij wilde! Ja, van de Sint krijg je wat je het allerliefste wil!


Ik ben heel trots op mijn wonderlijke wederhelft (en ik vind het héél fijn dat hij meer thuis kan zijn!)5 opmerkingen:

 1. Dat is goed nieuws. Proficiat met Jan's nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Anneke,
  Het is alweer een eeuwigheid dat ik hier nog op bezoek kwam. Verhuizing, superdruk op het werk en mijn zusje dat nu echt heel ziek is.
  Wat een fijne verrassing hier aan te kloppen met de muziek van Amélie. Zit nu al dagen in mijn auto wanneer ik naar het ziekenhuis rij om mijn zusje op te zoeken. Eén en al emotie....
  Ik moet gewoon vaker aankloppen....liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn voor jullie ; gefeliciteerd !
  Creatieve groet Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen, proficiat Jan. Ik kan je vertellen dat het als gezin heerlijk voelt als papa dichter bij huis werkt. Geniet er allemaal van ! liefs
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...