woensdag 26 november 2008

Ik ben toch zeker Sinterklaas niet?

Begin ik een nieuw berichtje alweer met een liedje... Het lijkt er welhaast op dat het een traditie wordt. Maar nee, als ik een bericht schrijf heb ik gewoon een basis-idee, een thema zeg maar, in mijn hoofd en dat laat zich vaak goed vangen in een liedje of een engelse 'slagzin' (hoeveel van mijn berichtjes beginnen er niet met een engelse zin?) Voor dit berichtje moest ik denken aan een liedje van Kinderen voor Kinderen, waar ze zingen: "Ik ben toch zeker Sinterklaas niet, er staat geen geldboom in de tuin ... Als straks de bankbiljetten groeien op mijn rug, bel dan nog maar eens terug!"


Ik zou wel willen dat ik Sinterklaas was. Ik kwam namelijk via de site van Waldorf mama op de site van die Buntspechte, en tsja, dat ziet er wel errug mooi uit allemaal... Nu is het zo dat we al een hele collectie houten beesten hebben van het merk Holztiger. Een collectie die al een flinke duit heeft gekost, maar dit merk is toch nog wel een tikkie duurder helaas. 't Is dat ze zo mooi zijn dat ik er überhaupt nog over dúrf te twijfelen...! Kijk, vergelijk en see for your selves:


Holztiger schaap copy  Buntspechte schaap copy  Ostheimer schaap copy 


Holztiger schaapje versus Buntspechte schaapje versus Ostheimer schaapje3 opmerkingen:

 1. Hihihihi, hoe herkenbaar!! Ik zit ook regelmatig te kwijlen bij al die beestjes.
  Mooi he, Buntspechte! Hoewel ik beestjes met oogjes net een tikje leuker vind. :) Ostheimer vind ik ook mooi, maar net een beetje te hoekig.
  Holztiger daarentegen vind ik geweldig! Dat is echt mijn favoriet. Net een hele set boerderijbeestjes aangeschaft via ebay; dan valt de prijs ook nog best mee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben van de Ostheimer. Het hoekige noem ik 'gestileerd'(what's in a name?).In mijn werkende tijd kocht ik iedere maand één van de kerstgroep-figuren. Vooral Maria vind ik erg mooi. Nu,in mijn minder-inkomen tijd, hou ik me buiten winkels waar het te vinden is, want dat zou ten koste van de gezonde maaltijd gaan (alleen knakworstjes gaat zelfs de kinderen vervelen).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi zijn ze idd. Wie weet... als ik ooit nog eens geld heb LOL

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...