zaterdag 27 december 2008

Love, love, love...

(op de tune van 'All you need is love' van the Beatles)


Op 15 december kreeg ik van Karin van Karoeza's Journal een prijs: de 'I love your blog'-award! Ik vind het altijd erg leuk om te horen dat mijn schrijfsels gewaardeerd worden; elke reactie of persoonlijke mail vind ik dan ook een cadeautje!


I love your blog award


Wie had er kunnen bedenken dat ik nu, na bijna een jaar schrijven, hier zou zijn? Inmiddels weten gemiddeld zo'n 150 mensen per dag de weg naar Verwonderland te vinden en krijg ik bijna dagelijks enthousiaste reacties op of mailtjes over mijn blog. Het is zó leuk om het positieve gevoel dat ik met Verwonderland uit wilde dragen ook daadwerlijk over komt! Daar komt bij dat ik het zelf ook nog steeds super leuk vind om aan/ voor mijn blog te werken: telkens nieuwe dingen toe te voegen (heb je de nieuwe 'juke-box' al ontdekt?), dingen te verbeteren, nieuwe knutselwerken maken en met jullie delen, so much fun!


Maar nu even terug naar De Prijs: normaal ben ik niet zo van het doorgeven van die prijzen. Want hoewel ik de prijs an sich heel erg waardeer speelt mijn eigenwijze DNA een beetje op als ik de spelregels die bij zo'n prijs horen lees... Dan moet ik weer vanalles, blèrgh... Maargoed, ook ik heb natuurlijk m'n favoriete blogs, dus ik wil de regels die bij deze prijs horen nu eens niet als dwangbuis zien, maar als een mogelijkheid om m'n favorieten eens in het zonnetje te zetten!


Dit zijn mijn favoriete blogs:


Crafty Sheep van Meike, om de wederzijdse inspiratie ;-)


Resurrection Fern, om de mooie natuurknutsels ('t is jammer dat het hier niet wat harder vriest...)


Mama Ilse, om de mooie dagelijkse dingen


Frumingelo, om het wonderlijke in alles


Picknickmand, hoewel ik hier zelf ook aan schrijf (héél soms, bij gebrek aan tijd...) gaat de eer volledig naar Marleen, die telkens weer nieuwe dingen vindt om mensen naar buiten te lokken!


Het winnen van deze award heeft geen verdere verplichtingen tot gevolg, maar als je het leuk vindt, mag je de volgende regels opvolgen: 1. De winnaar mag het logo op zijn/haar blog plaatsen. 2. Plaats een link op je blog naar de persoon van wie je de award hebt ontvangen. 3. Nomineer 5 andere blogs. 4. En plaats links naar deze blogs op je blog. 5. Laat een berichtje achter op de genomineerde blogs ('t is wel handig als je de prijswinnaars laat weten dat ze iets hebben gewonnen, nietwaar?)


Binnenkort hier in Verwonderland: • Sneeuw een ijs...
 • Koning Winter en Vrouwtje Dooi
  en...
 • Feestweek rond de eerste verjaardag van Verwonderland: 25 januari 2009!Op naar een Verwonderlijk 2009!6 opmerkingen:

 1. Dank je wel, Anneke, voor het doorgeven van de prijs. Jippie, ik heb iets gewonnen! En de andere blogs die je nomineert zijn het ook dubbel en dwars waard!
  En ik ben nu wel heel nieuwsgierig: Een FeestWEEK op je site, wat gaat er allemaal gebeuren? Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel, Anneke, voor het doorgeven van de prijs. Jippie, ik heb iets gewonnen! En de andere blogs die je nomineert zijn het ook dubbel en dwars waard!
  En ik ben nu wel heel nieuwsgierig: Een FeestWEEK op je site, wat gaat er allemaal gebeuren? Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een jaar alweer...! Wat gaat de tijd toch snel! Proficiat!!
  Hoe was jullie kerst?
  Liefs, Eefke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Anneke,
  Wat een leuke verrassing vind ik hier. Bedankt !! Het is een hele eer om dat van je te mogen ontvangen. en het is zoals jij ook schrijft, leuk om te horen dat anderen je schrijfsels waarderen en het is ook zo dat elke reactie of mail een klein kadootje is met heel veel waarde erin.
  Nog eens bedankt.
  Ik ben wel al benieuwd naar die feestweek van jou !! ik zet mijn feesthoed al klaar !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Graag gedaan ;)
  En zoiets geeft altijd weer meer bezoekers,
  dus daarvoor dank ;)
  Ik denk erover ook naar typepad te gaan, is het makkelijk en handig enzo? welke abonnemnet heb je?
  lieve groet, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo,
  Wondermooie site!
  en de muziek ook ;-)
  www.wolenvilt.nl

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...