zaterdag 9 augustus 2008

Vol trots presenteer ik: ...

Koffertjestorens2... de koffertjes voor de dag-gast-kindertjes van de bruiloft van mijn zus en haar man (!).Ik heb dit berichtje al voor de bruiloft geschreven, maar omdat ik het toen nog niet wilde plaatsen, heb ik het in de agenda gezet, en wordt het automatisch op het door mij gekozen tijdstip geplaatst; errug handig! Dan hoef ik 'the day after' niet vroeg uit m'n bed om dan eindelijk mijn project te kunnen laten zien!Maargoed, ik ben er dus best wel een beetje trots op; de koffertjes. Ik heb de labeltjes zelf ontworpen en op de achterkant staat 'made in Verwonderland'; daar leent de naam 'Verwonderland' zich natuurlijk uitstekend voor!In de koffertjes zit het volgende aan leuks en lekkers:De_inhoud_van_bovenaf_gezienAan lekkers: twee petit-fours (op de foto zie je ze ingepakt voor het koffertje liggen), een doosje krentjes, een peperkoekje, een bekertje met: - een glutenvrije lange vinger, een paar gedroogde abrikozen en een trosje druiven en tot slot -niet leuk of lekker, maar wel handig en feestelijk: een mooie bloemetjes-servet en een rietje.Aan leuks: een klein prentenboekje (voor ieder kind een ander boekje), een vilten huisje/kerkje/bedje (of wat ze er ook maar bij fantaseren) met een houten bruidspaartje, een schrijfblokje, een potlood, een mini-plakbandhouder met rolletjes versierd plakband en een hartjes-ballon. Voor de jongens trouwens geen vilten huisje, maar een houten autotje waar het bruidspaar in kan (zie mijn berichtje van een paar dagen geleden).Bruidspaar Bruidspaar_in_rose_huisjeOmdat ik dit berichtje van tevoren heb geschreven kan ik nog niet zeggen of het bij de kinderen een succes was, (je kan er in ieder geval mooie foto's van maken...) maar vooralsnog ga ik daar maar van uit! (En uiteraard volgen er nog foto's van de kindertjes met de koffertjes, en wellicht meer foto's van de bruiloft...)CloseupjeMocht je ook interesse hebben in een door mij gevuld (bruids-)koffertje, dan kun je mij een email sturen: anneke_van_mierlo@hotmail.com !6 opmerkingen:

 1. Goodmorning Anneke,
  Ze zijn heel schattig geworden, de koffertjes. En de poppetjes: prachtig! Wat heb jij een vaste hand zeg, je lijkt wel een miniatuurschilder.
  Het kan niet anders, de kinderen moeten zich goed hebben vermaakt op de bruiloft! Een goed idee van jou om deze 'service' aan te bieden. Heb je al links geplaatst bij trouwen.startpagina.nl??
  Tot morgen,
  Groet, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enige koffertjes!!! Het kan niet anders of alle kindjes hebben het prachtig gevonden! Echt een heel leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anneke,
  Wat een prachtig werk heb je hier geleverd. Je blijft me steeds verwonderen! Heerlijk!
  P.S. jij moet in de koffertjes business !! Ik denk dat er vast nog meer koffertjes gelegenheden zijn dan een bruiloft, geboorte,verjaardag,...... communie, en zoverder.
  Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze geweldig leuk geworden, daar kan je met recht trots op zijn.
  Vooral het houten bruidspaar met filten huisje of auto......SUPER!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi blog! Ik ben hier via via aangekomen, altijd weer fijn als ik een mooie blog ontdek.
  Zo'n enorm leuk idee! De kindjes hebben zich vast prima vermaakt.
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat geweldig, die koffertjes! Erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...