woensdag 6 oktober 2010

Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn...

Vorig jaar beloofde ik de juf van Hasses klas om een kerstgroep te maken. Maar door al het klussen aan ons huis, kwam het daar niet van en dus... Heb ik een paar dames gevraagd om me te helpen zodat de hele groep vóór eerste advent klaar is. We hebben er nu twee ochtenden opzitten en we hebben al een aantal kale kerstlieden (getuige Hasses foto). De groep is geprikvilt; ieder figuur zo'n 8 (!) uur prikken, maar het resultaat is verrassend leuk!


IMG_5006 

Dames, bedankt!5 opmerkingen:

 1. Die zien er al goed uit zeg! 8 Uur prikken per popje..................jemig zeg. Maar het restultaat is ernaar hoor, daar kun je trots op zijn (en je helpers ook natuurlijk)
  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! En deze zullen mooi optijd gaan pronken in de klas.
  Groetjes,
  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het begin is er en ziet er ook al goed uit,ben benieuwd naar de rest van de kerstgroep!
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Anneke, de eerste figuren van de groep zien er mooi uit. Wat een geduld hebben jullie daar in gestopt! Hoe groot zijn de figuren? Ik vind ze mooi en veelbelovend.
  Even over dat gevoel van de vorige post; klinkt heel bekend. Ik vind de opmerking van een van de reacties over de herfst en winter als voornamelijk terugtrekkend, tot inkeer komend en over wegend een mooid gedachte. Het klopt ook nog: het nieuwe komt met de lente! Het is fijn om te lezen waar je in ieder geval heel warm voor wordt en dat is heel wat (tenminste 4 mensen!). Ik heb een vraagje. Hoe lopen jouw knutsel- en frutselavonden? en de walk- en talkavonden? Wat is de gemiddelde opkomst? Kan ik je daar vanavond eens over bellen?
  hou vol en laten al het nieuwe tot de volle rijping komen voor de lente! Ik las eens een mooie spreuk: Wacht op het wonder, zoals de tuinman op de lente (Antoine de St.Exupéry).
  hartegroet, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zien ze er (al) schitterend uit!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...