maandag 4 oktober 2010

Girl with a camera

De meeste gesproken zin van de afgelopen week was "Ik weet het niet". Ik zit op dit moment in een soort vacuüm zonder doel. 't Is tijd om keuzes te maken, maar ik heb geen idee welke keuze. Niet dat ik niks meer leuk vind - ik vind vanalles leuk - maar ik word nergens echt warm van. 't Is bij alles "Ja, wel leuk..." en ik wil iets doen waar heel m'n hart naar uitgaat. Een baan? Ik weet het niet... Een workshop, een cursus? Ik weet het niet... Er zijn natuurlijk dingen die ik wel zeker weet. Ik hou van Jan. Ik hou van de meisjes (en vooral ook van dat meisje met een camera die - visueel ingesteld als ze is - het hele huis fotografeert). Dat zijn de belangrijkste dingen. De rest komt hopenlijk vanzelf...


IMG_49873 opmerkingen:

 1. Hedwig en Stefan4 oktober 2010 om 20:02

  Hoi Anneke,
  Dat je het allerbelangrijkste weet, is al een zegen op zich!!!
  Het is Michaelstijd dus tja graven graven,...en de rest volgt snel genoeg,.... (uhm... hoop ik tenminste). En anders ga ik de knutselvrijdagen gewoon alles met je af verzinnen,..wie weet stuiten we op iets!
  Warme groet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet van je kinderen en de rest komt vanzelf!
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De herfst en winter zijn tijden van bezinning...niet per se van keuzes maken..!!Ook de natuur doet immers een "stapje terug"...?! Neem de tijd om te bezinnen, dan komt het mandarijnengevoel bij iets vanzelf..! Ik ken dat gevoel zo goed: je voelt dat er "iets"aan zit te komen/ in de lucht zit, maar je wilt het NU en niet het geduld hebben totdat 't eens bij je aan komt kloppen.... en toch zit er niets anders op dan wachten.... (grr!!)Is dat een beetje wat je bedoelt?
  In the mean time: tel je zegeningen! (maar dat doe je al!!) Komt tijd, komt raad!!!
  Liefs en dikke knuf!!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...