maandag 6 september 2010

Terug van weggeweest

Zo. De vakantie zit er weer op. En ik heb ècht vakantie gehad dit jaar, in tegenstelling tot de verbouw-vakantie van vorig jaar (toen ik nog hoopte dat als we héél hard zouden doorwerken we nog voor het einde van de zomervakantie konden verhuizen) (we verhuisden pas in december... :-S). We zijn vooral veel thuis geweest dit jaar; zelf een reisje naar Verwonderland zat er niet in. Nee, ik heb echt heerlijk genoten, weinig gedaan, lekker gerommeld , films gekeken met de meiden(daar was het weer af en toe ook wel naar), geknutseld, broodjes gebakken, geëxperimenteerd met suikervrij gebak, ehm... Nou ja, vanalles eigenlijk. Èn we zijn de eerste week van de vakantie met mijn ouders, zussen en schoonbroers een week naar een huis in de Ardennen geweest.


IMG_4731 IMG_4878 IMG_4858 
IMG_4664 IMG_4690 IMG_4683 
IMG_4850 Eb6a1487f5[1] IMG_4826 
 
Verder zijn we een dagje naar Folkwoods geweest, een dagje Dolfinarium, een middagje openlucht-theater en gingen de meiden elk weekend met Jan mee naar de bouwplaats van de Brabantse Dag (waar Jan al vanaf z'n tweede aan meedoet). Ik vond dat wel lekker; elke week een paar uurtjes zonder kinderen. De meiden vonden het geweldig daar op de bouwplaats en Jan vindt het fijn om z'n enthousiasme over te kunnen brengen aan de meiden. De laatste zondag van augustus was de 'Grande Finale' en deden Hasse, Fenne en Jan mee met de cultuurhistorische optocht Lore en ik zaten langs de kant om naar de optocht te kijken; wat hebben we genoten!


En nu dan weer óp naar het komende schooljaar. Met Hasse in groep 4, Fenne net 'overgevaren' naar groep 3 (Who will ferry me over the river...) en Lore die morgen weer begint in een heel leeg kleuterklasje. Ik heb plannen genoeg teveel voor het komende schooljaar, dus ik ga nog wat strepen en concretiseren. Binnenkort volgen er in ieder geval weer nieuwe Knutsel-Frutsel data, Walk & Talk avonden en wie weet misschien nog meer...?1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...