maandag 8 februari 2010

Zin'potten'

Ik weet niet meer precies wanneer het idee van de zinpotten in Verwonderland is ontstaan. Zeker is dat het in ons vorige huis was, en dat het ook begon met potten. Inmiddels zijn de potten vervangen door blikken (erfenis van mijn oma), maar de inhoud is onveranderd gebleven (hoewel, de 'potten' zijn natuurlijk al héél vaak leeg gegaan...;-). Want in de zinpotten zitten lekkere dingen. Voor momenten waarop je zin hebt in iets lekkers. En dat je als moeder denkt: 'En dan het liefst iets gezonds...' Dus werden de potten niet met snoep en koek gevuld, maar met rijstwafels (soms met smaakje), met shrekjes (zo noemen de kinderen van die honing-ringetjes die je als ontbijt kunt eten), met manna's (van die gepofte rijstsnoepjes), met rozijntjes en gedroogde abrikozen. Lekker!


IMG_42832 opmerkingen:

 1. Door die blikken alleen al krijg je zin!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi !
  Ik kan je ook de biologische suikervrije snoepjes aanbevelen !
  Die zitten bij ons ook in en snoepdoosje,... en wordt weken niet naar omgekeken... maaaarrrr, dan komt er weer die dag of dagen dat een snoepje HET summum van de dag is,.. en dan lekker bio-suikervrij,...wel zo rustig.... hahahaha.
  Ik wens jullie veel snoepplezier met CARNAVAL !!! die blikjes maken inderdaad dat je al trek krijgt!
  Groetjes en alvast een fijne Carnavalsweek!
  P.s. Sebastiaan twijfelt of hij als Burgemeester van Eindhoven/de wereld gaat of als Harrie Potter... Juriaan gaat als "zichzelf" en gaat dus naturel, ;lees niet verkleed.... (???!!!!).

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...