woensdag 20 augustus 2008

Under construction

Verrassing...! Ja, het ziet er hier (al)weer helemaal anders uit! Dat zit zo: in het geheim ben ik een tijdje geleden begonnen aan een tweede blog, dat wat meer de opzet van een site moest krijgen, meer informatie, minder geklets dus :) Maar... ik knutsel te graag, en dus bleef er geen tijd over om ook die blog van de grond te krijgen. En nu Verwonderland steeds meer uit aan het groeien is tot het concept dat ik al een paar jaar voor ogen heb, heb ik besloten om de twee blogs tot één samen te voegen. Dat betekent dat er het een en ander gaat veranderen, er zal vooral méér te zien zijn hier, maar in het begin zal het in de zijbalken ook wat onrustiger zijn, omdat ik het allemaal nog goed neer moet zetten. En... de kopfoto blijft te groot: FRUSTATIE!!! Hopenlijk komt dat nog in orde en kunnen jullie over een tijdje kijken naar een goed geordend Verwonderland!In de linkerkolom zie je nu alles wat creatief en ontspannend is, zeg maar: 'Made in Verwonderland'. De rechtekant is meer informatief, nu vooral nog gevuld met info over de Vrije School en de antroposofie, maar deze kant moet nog flink aangevuld worden met inspirerende dingen zodat je voor jezelf ook een Verwonderland kunt creëren!Nog een opvallende verandering is mijn 'De 'Verwonder-Winkel' is open!'-foto, want het is ein-de-lijk zover: ik heb genoeg moed verzameld om geld te vragen voor mijn knutselwerken! Klik op de foto om te zien wat er in de shop te vinden is! (Ik hoop binnenkort trouwens een echte webwinkel te beginnen...!)De trouw-koffertjes die ik voor de bruiloft van mijn zus had gemaakt waren zo'n succes en ik kreeg er zoveel positieve reacties op dat ik heb besloten dat ik m'n winkeltje-to-be daar maar eens mee ga 'vullen' (maar eigenlijk is het natuurlijk de bedoeling dat er niets in de winkel staat omdat de koffertjes als warme broodjes over de toonbank vliegen, haha!) Dus: Ga je trouwen? Ken je iemand die gaat trouwen? Of is er een andere gelegenheid waar je een kinder-thema-koffertje voor kunt gebruiken? Laat het me dan snel weten, dan ga ik voor je aan de knutsel!5 opmerkingen:

 1. Hé dame van grote stappen die straalt van zelfvertrouwen, wat een bijzonder leuke verrassing is dit, al dat nieuws op je site !! Waauw ik geniet zo met je mee, ik voel je kracht zo stromen. Heerlijk !
  Veel succes !
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een reuzenpassen neem je met kloeke zekerheid! Ik kom later nog eens terug om alles rustig te bekijken te besnuffelen, maar wil je alvast heeel veeel succes wensen met je eigen winkeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke site/blog is dit , gezellig ;), leuk om te lezen ..........

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...