vrijdag 2 mei 2008

Niet nieuw in dit theater

Maar wel nieuw op dit typepad-blog: alle oude berichten van mijn blogspot-blog. Helaas zonder alle reacties die jullie hebben geplaatst op m'n oude blog, maar alle nieuwe kun je hier gewoon lezen, dus blijf vooral doorgaan met schrijven en lezen!Nog meer nieuws op internet-gebied: na bijna anderhalf jaar heeft de aanstaande van mijn nichtje mijn domeinnaam geregistreerd: www.verwonderland.nl  Als je dat nu intikt kom je terecht bij mijn verwonderland-blogspot-blog, maar dat moet nog veranderd worden, want: IK GA DEFINITIEF VERDER MET TYPEPAD! Ik vind typepad prettiger werken, je hebt er meer mogelijkheden mee (wat ik erg prettig vind, creatieve geest als ik ben...) en er gaat minder mis met het plaatsen van berichten (en daar was het me om te doen!). Nog meer pluspunten zijn: • Je kunt zelf de 'look' van je blog maken (altijd leuk om crea bezig te zijn!)


 • Je krijgt reacties op je blog ook binnen op je email (handig!)


 • Je kunt met één account meerdere blogs maken (...)


 • De foto's staan zo mooi in de fotomapjes


Ik wil dan ook aan alle lieve mensen vragen die een link naar mijn blog op hun blog hebben staan, of ze de link willen veranderen van verwonderland.blogspot.com naar verwonderland.typepad.com. Alvast hééél erg bedankt!!!2 opmerkingen:

 1. Leuk, Anneke, dat je zo professioneel verder gaat. Ik ben benieuwd welke kant je uiteindelijk uitgaat. Ik ben al een paar webwinkels tegen gekomen (www.webwinkelparadijs.nl) die niet aan jouw blog kunnen tippen. Trouwens: het Atelier Silvester heeft wél leuke spulletjes te koop.
  Nog een reactie op de kamer van Hasse: in het tijdschrift KEK Mama (nu voor 1,95 euro) stond een prachtig vilten tapijt, eigenlijk een soort bloemen die her en der door de kamer lagen. Ik zal het binnenkort bij je afgeven. Er stonden nog meer groene ideeën in (die zelfs ik beter kan maken! Maar het ziet er wel altijd gelikt (en opgeruimd) uit in zo'n tijdschrift.)
  En nog een laatste: Ik heb ergens iets aangeklikt op 'Blogspot', waardoor ik de reacties wel in mijn mailbox krijg. Het zal wel in het tabblad 'reacties' zijn geweest.
  Tot snel een keer!
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo zus,
  ik heb even weer eens op je site gekeken en ik vind de lay-out van deze een stuk beter dan de vorige. Kon ook de verleiding niet weerstaan om even naar de foto's van Hasse's kamer te kijken. Ziet er goed uit!
  Natuurlijk kom ik hem binnenkort nog voor de echtes bekijken.
  groetjes
  Marielle

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...