maandag 25 oktober 2010

Echt herfst

Wat ik zo leuk vind aan het veranderen van de seizoenstafel is de uitdaging om met een paar spulletjes, lappen en natuurmaterialen de sfeer van buiten in één beeld te vangen. Het is altijd anders; geen herfst is als de herfst van vorig jaar. En ik zelf kijk er ook elk jaar anders naar. Dit jaar ziet onze herfst-seizoenstafel er zó uit:IMG_5066 


En het andere tafeltje, waar de verzamelingen van de meiden in de loop van de weken bij komen te liggen, ziet er zo uit:
IMG_5065 
(Ik ben helemaal weg van het Maria-beeldje dat ik heb gekregen van Audry ~ had ze zomaar staan toen ik vertelde dat het zo moeilijk is om een mooie, oude Maria te vinden... Lucky me!)4 opmerkingen:

 1. Wat mooi, Anneke!
  Liefs, Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie sfeertafel, met schattige vogeltjes! Wij zijn in de ban van Halloween, maar het is nog niet compleet, d'Intertoys heeft geen zwart fotokarton meer. Tsja, en dan heb ik dus een probleem!
  Onze herfstvakantie is vandaag begonnen, we hebben pompoensoep gegeten en vanavond gaan we naar de heide wandelen, met zaklampen in de aanslag, we zijn ook in de herfstsfeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hedwig en Stefan25 oktober 2010 om 20:35

  Weer een mooie seizoenstafel en een schitterende maria !!! You are lucky !!!
  FIJNE VAKANTIE !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie tafels! Erg mooi! En die maria is prachtig en lijkt een beetje op de mijne.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...